Skład:
Po usłyszeniu że kipi i wylaniu poza garnek 1/3 zupy wraz ze sporą częścią zielska - to co zostaje w kawałkach musi być już tylko twardzioszkiem czosnaczkiem skoro nie opuściło garnka z ukropem - dodać masło i gotować bez przykrywki około 10 minut.
- zupa pieczarkowa w proszku "jak u mamy" Winiary - 1 paczka.
- woda - jakieś 2 i 2/3 szklanki o pojemności około 200ml
- duży ząbek czosnku
- oregano - szczypta
- kminek - szczypta
- koperek - szczypta
- natka pietruszki - łyżeczka na oko
- masło - czubata łyżka na oko
- garnek
- przykrywka
Po usłyszeniu że kipi i wylaniu poza garnek 1/3 zupy wraz ze sporą częścią zielska - to co zostaje w kawałkach musi być już tylko twardzioszkiem czosnaczkiem skoro nie opuściło garnka z ukropem - dodać masło i gotować bez przykrywki około 10 minut.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz